Atsma Timmer- & Onderhoudsbedrijf 0513-629414: Kosten & Prijzen voor nieuwbouw & aanbouw projecten, van alle ervaringen bedrijven met BV of KVK uit de omgeving.

Details

Adres
Ds Veenweg 39
8456HJ De Knipe
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Atsma Timmer- & Onderhoudsbedrijf uit de De Knipe heeft ruime ervaring met zowel nieuwbouw- als aanbouwprojecten en is geregistreerd bij de KVK. Het bedrijf staat bekend om het bieden van transparante kosten en prijzen voor hun diensten, wat klanten de zekerheid geeft dat er geen verborgen kosten zullen zijn. Bekijk de goede referenties van tevreden klanten in de omgeving. Voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek bel direct: 0513-629414

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Kwaliteit en duurzaamheid. Daarmee wil timmer- en onderhoudsbedrijf Atsma zich onderscheiden.

Timmer- en onderhoudsbedrijf Atsma is een jong en modern bedrijf waar u terecht kunt voor alle mogelijke grote en kleine werkzaamheden in of rondom uw huis.

Daarnaast kunnen we een complete verbouwing en/of uitbreiding samen met u uitvoeren waarbij we u zoveel mogelijk van advies zullen voorzien over de vele mogelijkheden van een uitbreiding of verbouwing.

Een aangebouwde serre, dakkapellen, overkappingen of gewoon een uitbreiding van de woonkamer/keuken zijn dagelijkse werkzaamheden waarbij we veel creativiteit gebruiken en oplossingen proberen aan te dragen. Het bouwen van schuren, tuinhuizen, verandas en steigers zorgt voor de afwisseling dat ons werk zo boeiend maakt.

Vele werkzaamheden zoals het plaatsen van keukens, badkamers, wcs trappen, maar ook het opnieuw indelen van een woning zijn ook dagelijkse werkzaamheden. De grotere interne verbouwingen zijn veelal een uitdaging. Daarbij proberen we samen met de klant een optimaal resultaat te halen in een bepaalde tijd.

Het inbouwen van saunas is een specifieke tak die zich vooral de laatste jaren erg ontwikkeld heeft. Timmer- en onderhoudsbedrijf Atsma heeft ook hierin al een heel aantal zaken gerealiseerd.

Of het nu gaat om dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, wij draaien onze handen daar niet voor om. Advies is van belang bij isolatie van een woning en Atsma timmer- en onderhoudsbedrijf kan hierin veel voor u betekenen.Service:
Gratis offerte

Diensten:
Aanbouw, Advies, Bouwen van schuren, tuinhuizen, verandas en steigers, Inbouwen sauna's, Isolatie, Plaatsen keukens, badkamers, trappen, wc's etc., Verbouwen

Klussen in:
Badkamer, Garage, Kantoor, Keuken, Magazijn, Slaapkamer, Tuin, Woonkamer

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Bouwbedrijf, Klusbedrijf, Timmerbedrijf