Eesto Bouw

Details

Adres
Rijksstraatweg 110
9756AJ Glimmen
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-21612424

Wat wij doen:
EESTO BOUW is een bouwbedrijf dat werkzaam is in met name de particuliere markt voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Tevens zijn wij als bouwbedrijf gespecialiseerd in verrichten van meest uiteenlopende soorten van timmerwerken op bouwplaatsen voor grote aannemers. Door onze bescheiden omvang heeft u in zowel de voorbereidingsfase als de uitvoeringsfase met dezelfde persoon te maken en zijn wij dan ook goed op de hoogte van uw wensen en de gemaakte afspraken.

Voor EESTO BOUW is ieder bouwwerk weer uniek en wij denken dan ook niet in standaard details, standaard werkwijze's en standaardmaterialen maar wij zoeken voor iedere opdracht passende details, economische werkwijze's en verantwoorde materiaaltoepassingen.

Ook denken wij voor- en tijdens de werkzaamheden met u mee en wijzen u dan op verbeteringen / alternatieven welke er binnen uw wensenpakket mogelijk zijn zonder dat uw uitgangspunten in het gedrang komen.Service:
Advies, Gratis offerte

Specialisatie:
Architect, Badkamer, Carport, Complete aanbouw plaatsen, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Funderingsherstel, Garage, Garage / carport, Houtskeletbouw, Inbraakbeveiliging / alarm, Interieurbouw, Isolatie, Ramen / deuren, Schuifpui, Serre, Stutten van gevel, Timmerwerk, transparante zonnepanelen, Vloer, zinkengevelbekleding

Diensten:
Nieuwbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Onderhoud, Renovatie, Renovatie, Utiliteitsbouw, Verbouwen

Doelgroep:
Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Erkend leerbedrijf