Selecteer provincie

Ponjé BV Bouwbedrijf 0492-321252: Kosten & Prijzen voor nieuwbouw & aanbouw projecten, van alle ervaringen bedrijven met BV of KVK uit de omgeving.

Details

Adres
Broeder Hogardusstraat 7
5423TC Handel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Ponjé BV Bouwbedrijf uit de Handel heeft ruime ervaring met zowel nieuwbouw- als aanbouwprojecten en is geregistreerd bij de KVK. Het bedrijf staat bekend om het bieden van transparante kosten en prijzen voor hun diensten, wat klanten de zekerheid geeft dat er geen verborgen kosten zullen zijn. Bekijk de goede referenties van tevreden klanten in de omgeving. Voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek bel direct: 0492-321252

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ponjé is vooral bekend als bouwbedrijf: een professionele en solide onderneming met een persoonlijk karakter. De organisatie bestaat uit Ponjé Vastgoedontwikkeling, Bouwbedrijf Ponjé en Ponjé Service & Onderhoud. De zakelijke markt is onze belangrijkste opdrachtgever maar ook de particuliere opdrachtgever kunnen we van dienst zijn. Onze werkzaamheden spelen zich vooral af op regionaal niveau.

Wat doet Ponje?

Ontwikkelen, bouwen en onderhouden, daar draait het om bij Ponjé
Het bedrijf bestaat al sinds 1932, maar ontwikkelt zich continu. Drie generaties Ponjé en vele vakmensen zorgden voor een gezonde groei van het bedrijf. Vakmanschap en oplossingsgerichtheid staan bij ons centraal. Ponjé houdt zich niet meer alleen bezig met bouwen, maar is tegenwoordig ook actief in vastgoedontwikkeling en service & onderhoud.

Van totaaloplossing tot gepast advies
Ponjé biedt graag totaaloplossingen, maar natuurlijk stellen wij ook arbeid, materiaal of kennis ter beschikking om u te helpen. Geen enkel bouwaspect is voor ons een probleem. U krijgt gedegen hulp van personen die verder kijken dan hun bouwkundige neus lang is. Ponjé kiest per definitie voor een lange termijnoplossing. Duurder? Dat lijkt misschien. Op termijn echter altijd kostenbesparend.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenService:
24-uurs service

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, ontwerpen, vastgoedontwikkeling

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Stucwerk / stukadoren, Timmerwerk