Selecteer provincie

Borrenbergs Bouwbedrijf BV

Details

Adres
Dorpstraat 104
5575AE Luyksgestel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

http://www.borrenbergsbouwbedrijf.nl

Wat wij doen:
Borrenbergs Bouwbedrijf b.v. is een volwaardig allround bouwbedrijf met klanten in de particuliere sector alsmede zakelijke klanten. Momenteel zijn er circa 25 werknemers in vaste dienst en worden er daarnaast vaklieden ingehuurd voor installatietechnische werkzaamheden. De coördinatie van alle voorkomende bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden zijn bij Borrenbergs Bouwbedrijf bv in vertrouwde handen. De vakkennis , flexibiliteit en meer dan 75 jaar ervaring maken Borrenbergs Bouwbedrijf b.v. tot een betrouwbare en solide partner van A tot Z!

Borrenbergs Bouwbedrijf is gespecialiseerd in zowel seriematige en particuliere woningbouw als utiliteitsbouw. Deze bouwprohecten vragen veel inzicht, expertise en organisatievermogen van een bouwbedrijf. Bovendien is het van belang dat de communicatielijnen binnen het bedrijf, maar ook naar u als opdrachtgever , kort zijn om doelmatig te kunnen plannen en werken. Al meer dan 75 jaar bewijzen we dat we deze kwaliteit kunnen leveren.Diensten:
Aanbouw, Interieurbouw, Renovatie, Utiliteitsbouw, Verbouw, Woningbouw

Type bouwproject:
Badkamer, Bedrijfspand, bedrijfspanden, Garage, Kantoor, Keuken, Kozijnen, particuliere woningbouw, projectwoningen, seniorenwoningen, Serre, starterswoningen, Trappen, winkelruimten, Woning, zorgwoningen

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Stichting Bouwgarant, Woningborg groep, Erkend leerbedrijf