Selecteer provincie

Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

Details

Adres
Streekweg 17
1616AA Hoogkarspel
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Burgmeijer's Bouwbedrijf heeft zijn stempel op de Hoogkarspelse en Westwoudse samenleving gezet en zijn bijdrage geleverd aan de instandhouding van een stuk architectonisch cultuurgoed. Daarvan getuigen de restauraties aan gebouwen onder Monumentenzorg en vele particuliere monumenten.

Er zijn een aantal uitgangsmodellen van de bungalows, maar die kunnen tot op de centimeter worden aangepast. Kopers zitten nergens aan vast. De dakhelling, het gevelaanzicht, de indeling; alles wordt gemaakt zoals de koper dat wil. Ander voordeel van de Bungalowbouwer aanpak is dat er nog volgens de traditionele methodes gebouwd wordt, met gebruik van moderne technieken natuurlijk.

U kunt kiezen uit een aantal type huizen. Vervolgens bepaalt u welke afmetingen uw woning moet krijgen en of u al dan niet, de dakhelling aan wilt passen, een garage, dakkapel of andere extra opties wilt. Elk van de typen woningen kan dus in elke gewenste afmeting en dakhelling worden gebouwd. Daarbij heeft u keuze uit talloze modellen. Tenslotte is er bij elk model een scala van uitvoeringen mogelijk voor de indeling van uw woning. Dat geldt zowel voor de binnenkant als voor de gevels.

Wie echt maatwerk en exclusiviteit wil kan kiezen voor bouwen onder architectuur. De voordelen zijn legio. U krijgt een exclusief huis, waarvan slecht één gebouwd zal worden, uw huis wordt daarmee onderscheidend. Uiteraard wordt deze woning helemaal volgens uw eisen en wensen gebouwd, u bedenkt het maar en een goede architect verwerkt dit in de bouwplannen. Het kan daarbij wel eens voorkomen dat het technisch niet haalbaar lijkt te zijn maar een goede architect is creatief, vindingrijk en technisch erg sterk.

In de bouwfase is het de gewoonte dat de architect ook de bouw voor u gaat begeleiden, dan bent u er zeker van dat alles wordt zoals in het oorspronkelijke plan is bedacht.

Het zal u niet verbazen dat de architect ook een leuk salaris wil verdienen en dat wordt hem of haar ook van harte gegund. Dat houdt dus in dat de bouwkosten in principe behoorlijk kunnen stijgen. Echter de ervaring leert dat een goede architect ook vaak op de bouwkosten weet te besparen en met een goed plan vooraf komt u achteraf ook vaak niet voor nare verrassingen van meerwerkfacturen te staan. Service:
Gratis offerte, Onderhoud houten gevelelementen, Scheuten glas garantie

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, Dakbedekking, Dakkapel, Dakwerk, Erker, Kelder, Kozijnen, Ramen / deuren, Serre, Trap / balustrade, Zolder

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant, Bouwend Nederland, BouwGarant