Selecteer provincie

Heutink Ontwikkeling en Bouw 038-3854344: Kosten & Prijzen voor nieuwbouw & aanbouw projecten, van alle ervaringen bedrijven met BV of KVK uit de omgeving.

Details

Adres
Sisalstraat 1
8281JJ Genemuiden
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Heutink Ontwikkeling en Bouw uit de Genemuiden heeft ruime ervaring met zowel nieuwbouw- als aanbouwprojecten en is geregistreerd bij de KVK. Het bedrijf staat bekend om het bieden van transparante kosten en prijzen voor hun diensten, wat klanten de zekerheid geeft dat er geen verborgen kosten zullen zijn. Bekijk de goede referenties van tevreden klanten in de omgeving. Voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek bel direct: 038-3854344

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ontwerp en bouw
Voor Heutink is het ontwerpen en bouwen van woningen al generaties lang dagelijks werk. De onderneming is opgericht in 1921 en opereert vanuit twee regiokantoren in Genemuiden en Lelystad. Heutink is een professionele onderneming die zijn bestaansrecht heeft bewezen. Ook gemeenten en welstandscommissies kennen onze ervaring.

Familiebedrijf
Heutink is een familiebedrijf met een no-nonsense benadering. Dit vertaalt zich naar een prettige samenwerking met medewerkers die zich persoonlijk betrokken voelen bij het ontwerp en de bouw van een woning.

Traditionele bouwmethode
Heutink bouwt volgens de traditionele bouwmethode. Oftewel, wij bouwen ambachtelijk, steen voor steen. Traditionele bouw biedt meer mogelijkheden. Wij hoeven geen rekening te houden met prefab elementen en kunnen daardoor bijzonder flexibel ontwerpen en bouwen. Zelfs als de bouw al is gestart, zijn er nog diverse wijzigingen aan te brengen.

Daarnaast heeft onze traditionele bouw een hoge bouwkwaliteit tot gevolg. Mocht u de woning ooit weer willen verkopen, dan zal dit zeker de verkoopprijs gunstig beïnvloeden.

Alles onder één dak
Heutink heeft alle disciplines van het bouwen onder één dak: het architectenbureau, het bouwbedrijf en het servicebedrijf. Eén partij regelt het ontwerp, de vergunningen, de bouw en de afwerking van uw woning.

Om de organisatie, tijdsplanning en bouwkwaliteit op een hoog niveau te houden, beschikt Heutink over eigen metsel, timmer, dakdekkers, tegelzetters en lijmploegen. Het is immers van groot belang dat uw woning in een goede tijdsplanning wordt uitgevoerd, zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan ontwerp en kwaliteit.

Op alle relevante vakgebieden, die met de bouw te maken heeft, heeft Heutink up-to-date kennis in eigen huis. En dat maakt het een stuk eenvoudiger.

Eigen architecten
Heutink heeft eigen architecten in dienst, die ingeschreven staan in het architectenregister. Het ontwerpteam van Heutink brengt graag een verfrissende wind met zich mee met leuke ideeën en suggesties.

Bouwen op maat
Bij Heutink staat bouwen op maat centraal. Bij een woning op maat betaalt u alleen voor de zaken die uzelf wenst. En dat is precies één van de grote voordelen van Heutink. Want wij ontwerpen en bouwen een woning die geheel op uw wensen en eisen is afgestemd.

Zie: www.ikbouwmetheutink.nlOpeningstijden:
Maandag : 08:00 - 17:15
Dinsdag : 08:00 - 17:15
Woensdag : 08:00 - 17:15
Donderdag : 08:00 - 17:15
Vrijdag : 08:00 - 14:45 Service:
Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Toegankelijkheid:
Begane grond

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Bouwadvies, Bouwbegeleiding, Bouwtekening / constructietekening, Installatie, Nazorg

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Bouwbedrijf, Bouwen onder Architectuur, Halfvrijstaande woningen, Nieuwbouw, Projectontwikkeling, Traditioneel bouwen, Vrijstaande woningen

Aangesloten bij / Certificering:
GIW, KIWA, Bouwend Nederland en Bouwgarant, NEN-EN-ISO 9001, Politie Keurmerk "Veilig wonen"