Bouwbedrijf Goossen BV

Details

Adres
Noordstraat 24
4588KM Walsoorden
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Met gepaste trots kunnen we melden dat Bouwbedrijf Goossen al sinds 1884 klantgericht bouwt. Ooit begonnen als kleinschalig familiebedrijf is onze onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende bouwer in Zuidwest Nederland. Behalve woningen bouwen we ook kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen. Naast de professionele kantoororganisatie en het vakkundig bouwpersoneel beschikt Bouwbedrijf Goossen over een machinale timmerwerkplaats met spuitcabine. Ook beschikken we over een uitgebreid eigen materieelbestand. Onze bedrijfsomvang maakt ons flexibel en slagkrachtig, waarmee wij in staat zijn bouwwerken te realiseren met zowel de traditionele- als hoogwaardige moderne bouwsystemen.

Bouwbedrijf Goossen B.V. is gevestigd in provicie Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, Gemeente Hulst.

?Méér dan bouwen

Overal waar mensen wonen, werken, recreëren en samenkomen, daar is Bouwbedrijf Goossen. Geen wonder dat we dagelijks zeer
uiteenlopende projecten onder handen hebben: van woningen, appartementen, scholen en recreatieaccomodaties tot het onderhouden en beheren van panden en het ontwikkelen en bouwen van gebouwen voor woningcorporaties en opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Alles wat we doen, voeren we uit op basis van ons 'Meer dan bouwen'-concept: we brengen markten, risico's, financiering en exploitatie in kaart, vertalen de wensen van de opdrachtgever in een integraal en duurzaam bouwconcept, coördineren en realiseren de daadwerkelijke bouw en zijn er daarna nog voor het technische beheer, indien nodig 24 uur per dag.
Toegankelijkheid:
Begane grond

Type bouwproject:
aanemer, Appartement, appartementen, Badkamer, beheer, bouwbedrijf, Garage, Kantoor, Keuken, recreatieaccomodaties, scholen, technisch beheer, Villa, Woning, woningen

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Projectontwikkeling

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland - Bouwgarant