Selecteer provincie

Hoek Bouw & 0800aanbouw.nl 078-6914407: Kosten & Prijzen voor nieuwbouw & aanbouw projecten, van alle ervaringen bedrijven met BV of KVK uit de omgeving.

Details

Adres
Ohmweg 84
2952BB Alblasserdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Hoek Bouw & 0800aanbouw.nl uit de Alblasserdam heeft ruime ervaring met zowel nieuwbouw- als aanbouwprojecten en is geregistreerd bij de KVK. Het bedrijf staat bekend om het bieden van transparante kosten en prijzen voor hun diensten, wat klanten de zekerheid geeft dat er geen verborgen kosten zullen zijn. Bekijk de goede referenties van tevreden klanten in de omgeving. Voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek bel direct: 078-6914407

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Hoek Bouw uit Alblasserdam is een vooruitstrevend bouwbedrijf dat continue op zoek is naar verbeteringen dat het bouwproces ten goede komt waardoor wij steeds sneller kunnen bouwen en daarbij gelijktijdig een kwalitatief hoogwaardig product afleveren!

Hoek Bouw realiseert alle voorkomende bouw werkzaamheden. Van onderhoud tot nieuwbouw.
Woninguitbreiding is ons specialisme wat we veel doen wij in combinatie met (interne) verbouw
van de woning zoals aanpassingen in de bestaande woonkamer, verdieping of zelfs gehele woning!
Maar ook als het gaat om het vervangen van een raam of het bouwen van een luxe villa, Hoek Bouw
Alblasserdam staat altijd voor u klaar, volgens afspraak en op tijd!

De laatste jaren is Hoek Bouw uitgegroeid tot vooraanstaande aannemer met een werkwijze die uitgaat voor de kern begrippen voordelig, snel maar bovendien ook goed. Hoek Bouw levert voornamelijk maatwerk. Op de website van 0800AANBOUW.nl hebben wij voor u uit de vele aanbouwen die Hoek Bouw Alblasserdam reeds heeft gerealiseerd een basis model samengesteld waarin alles zit wat u maar wenst. Hiermee richten wij ons puur op de markt voor aanbouwen, dus het uitbreiden van de woonkamer en/of keuken met een uitbouw, waarbij wij dankzij een vernieuwende en doordachte methode in staat zijn een optimale prijs-kwaliteit verhouding aan onze klanten te bieden, in een zeer kort tijdsbestek.

Standaard maken wij gebruik van een ALL-IN basis concept waar alles zit wat u maar wenst! Kiest u voor het basis concept? Dan weet u ook dat alles is opgenomen en er écht niets ontbreekt! Het basis concept van 0800AANBOUW.nl is namelijk een zeer volledige uitvoering! Dit kunt u zien bij de inhoudelijke omschrijving van het 0800AANBOUW basis concept. Daarnaast is er ook volop ruimte om uw aanbouw volledig naar wens te maken aangepast aan uw eigen stijl en gewenste accessoires.

Dit alles met eigen vakmensen, die ervaren en betrokken zijn bij hun vak en úw bouwproject!

Bij ons is afspraak ook ècht afspraak, maar uontvangt van ons ook deskundig advies en een
vrijblijvende offerte. U bent gegarandeerd van echte kwaliteit, top snelheid in bouwen, zorgvuldige manier van werken, vakmanschap, vooruitstrevendheid, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring. Tevens heeft u te maken met een BouwGarant aannemer, het grootste keurmerk in de bouw!
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00 Showroom bezoek op afspraak
Dinsdag : 09:00 - 17:00 Showroom bezoek op afspraak
Woensdag : 09:00 - 17:00 Showroom bezoek op afspraak
Donderdag : 09:00 - 17:00 Showroom bezoek op afspraak
Vrijdag : 09:00 - 17:00 Showroom bezoek op afspraak
Zaterdag : 09:00 - 12:00 Showroom bezoek op afspraak
Zondag : geslotenService:
Advies, Offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Aanbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Uitbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning, Bedrijfspanden, Bouwvergunning, Carport, Dakkapel, Dakkapellen, Interieur, Kozijnen, Kunststof kozijnen, Serre, Stucwerk, Terras, Veranda, Vloerverwarming, Woningen

Doelgroep:
Bedrijven

Aangesloten bij / Certificering:
BOUW GARANT