Selecteer provincie

Aannemingsbedrijf Van Mil BV

Details

Adres
Curieweg 8
2408BZ Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie

http://www.vanmil.nl

Wat wij doen:
Aannemingsbedrijf van Mil startte in 1995 als klein familiebedrijf. Dankzij de werkwijze - gestoeld op meedenken, duidelijkheid en kwaliteit - wist Van Mil in de jaren die volgden een stevige positie in de regionale bouwwereld in te nemen. Vandaag de dag opereert Van Mil als volwaardig bouwbedrijf met een multidisciplinair team van eigen vaklieden, die elk project professioneel en met oog voor detail uitvoeren.

Klantgerichtheid staat bij Van Mil centraal. De basis van elke klus is intensief en persoonlijk contact met de opdrachtgever. Er is altijd één aanspreekpunt en de lijnen zijn kort en direct. Van Mil steekt ook veel energie in meedenken; met onze vakkundige verbeteringen en professionele oplossingen haalt u het maximale uit uw plannen. Door de jaren is Van Mil bekend geworden als een aannemer die duidelijke afspraken maakt én nakomt, goede kwaliteit levert en gedurende het gehele bouwproces netjes te werk gaat.

De thuisbasis van Aannemingsbedrijf Van Mil is Milpack. Dit in 2001 door Van Mil zelf ontwikkelde bedrijfsverzamelcomplex is gelegen aan de Curieweg, op industrieterrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn. De geschakelde units bieden ruimte aan in totaal zeven bedrijven. Het pand van Van Mil beschikt op de begane grond over een grote werkplaats annex opslagruimte. De bovenverdieping biedt onder meer ruimte voor kantoren, een gezellige bar annex vergaderzaal en een kantine voor de werknemers.

Aannemingsbedrijf Van Mil is lid van Bouwgarant en beschikt over het VCA-certificaat. Voor informatie over bouwgarant zie www.bouwgarant.nl
Voor aluminium kozijnen in woningen en bedrijfspanden werkt Van Mil exclusief samen met Lieftink RamenfabriekService:
Advies, Offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Dakkapel, Kantoor, Schilderwerk, Serre

Diensten:
Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Verbouwen

Aangesloten bij / Certificering:
VCA