Selecteer provincie

Bouwbedrijf De Langen & vd Berg BV 0182-351759: Kosten & Prijzen voor nieuwbouw & aanbouw projecten, van alle ervaringen bedrijven met BV of KVK uit de omgeving.

Details

Adres
Burgemeester Uilkensstr 13
2861AD Bergambacht
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bouwbedrijf De Langen & vd Berg BV uit de Bergambacht heeft ruime ervaring met zowel nieuwbouw- als aanbouwprojecten en is geregistreerd bij de KVK. Het bedrijf staat bekend om het bieden van transparante kosten en prijzen voor hun diensten, wat klanten de zekerheid geeft dat er geen verborgen kosten zullen zijn. Bekijk de goede referenties van tevreden klanten in de omgeving. Voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek bel direct: 0182-351759

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus15, 2860AA, Bergambacht
http://www.delangenvdberg.nl

http://www.delangenvdberg.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Bouwbedrijf De Langen & van den Berg (L&B) is als ontwikkelaar en bouwer hoofdzakelijk werkzaam in Midden en West Nederland. Al meer dan 75 jaar is er ervaring opgebouwd met de realisatie van woningen en utilitaire werken met een omzetniveau van circa 30 miljoen. Onze aandacht gaat daarbij uit naar zowel nieuwbouw als naar revitalisering. In sommige plannen treden wij ook op als investeerder. In financieel opzicht is L&B een gezond en solide bedrijf.
L&B stelt op grond van haar filosofie de integrale kwaliteit van gebouw en omgeving centraal. Tijdloze vormgeving in samenspel met de toepassing van duurzame technieken en materialen is voor ons daarbij een uitgangspunt. Onze bedrijfsprocessen zijn daarop afgestemd (o.a LEAN).
Als ontwikkelaar en bouwer realiseren wij zo een groot aantal projecten met een diversiteit aan stijlen en ontwerpen onder invloed van locale eisen en wensen. Een goede vertaling van wensen en de zorgvuldige begeleiding van toekomstige gebruikers krijgen hierbij zeer veel aandacht. Bij het Klantgericht Bouwen scoren wij dan ook in de top van de aangesloten bedrijven.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialisatie:
Woningen

Betalingsmogelijkheden:
Faktuur.

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, VCA**, 9001, Keurmerk Klantgericht Bouwen, FSC, Fundeon, Graydon