Selecteer provincie

Hartog en Zn Bouwbedrijf Fa S 020-4821377: Kosten & Prijzen voor nieuwbouw & aanbouw projecten, van alle ervaringen bedrijven met BV of KVK uit de omgeving.

Details

Adres
Noordeinde 89
1121AC Landsmeer
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Hartog en Zn Bouwbedrijf Fa S uit de Landsmeer heeft ruime ervaring met zowel nieuwbouw- als aanbouwprojecten en is geregistreerd bij de KVK. Het bedrijf staat bekend om het bieden van transparante kosten en prijzen voor hun diensten, wat klanten de zekerheid geeft dat er geen verborgen kosten zullen zijn. Bekijk de goede referenties van tevreden klanten in de omgeving. Voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek bel direct: 020-4821377

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bouw- en aannemersbedrijf S. Hartog en Zonen voor bouw en onderhoud op maat! Opgericht in 1878, gevestigd in Landsmeer en inmiddels geleid door de 4e generatie. Dit betekent bouwen op traditie en ervaring die de 126 jaar hebben voortgebracht.


Wij kunnen ondermeer voor u verzorgen: •Verbouwing
•Aanbouw
•Nieuwbouw
•Onderhoud
•Renovatie
•Funderingsherstel
In nauwe samenwerking met u en/of uw architect gaan wij planmatig en gedreven aan de slag. Geheel volgens de hedendaagse eisen en natuurlijk volgens uw eigen wensen. En met behoud van oorspronkelijkheid en karakter. Ons vakbekwame, ervaren bouwteam renoveert en verbouwt voor de lange termijn.

Al tijdens de offerte fase werken wij met een open begroting. Hierdoor heeft u direkt een inzicht in de opgenomen kosten.

Gedurende de werkzaamheden wordt, indien nodig, gebruik gemaakt van vaste onderaannemers. Voordeel is dat er niet steeds wisselende mensen op de bouwplaats of bij u thuis rondlopen. Daarbij zijn wij door de vaak al vele jaren durende relaties goed op elkaar ingespeeld en overtuigd van de kwaliteit.

Tijdens de gehele bouwperiode hebben wij een CAR (construction-all-risks) verzekering waarbij alle binnen de contractomschrijving vallende risico's automatisch zijn verzekerd.

Service:
offerte

Diensten:
aanbouw

Specialisatie:
architect